VINNER AV HALL OF FAME 2024

Christopher "Doffen" Flaatten vinner av Hall of Fame 2024

Christopher «Doffen» Flaatten ble tildelt stipendet Hall of Fame 2024 fra Snarøen vel på 30.000,- for sine enestående prestasjoner og engasjement innen idrett.

Doffen har vært aktiv i bandy siden første klasse, hvor han spilte for Snarøya fram til forrige sesong da laget hans ble oppløst. Deretter meldte han overgang til Stabæk Bandy. Nå spiller han for Stabæks guttelag, juniorlaget for gutter født mellom 2004 og 2006, og han har også fått en fast plass i A-laget som konkurrerer i eliteserien for voksne. Han er den yngste spilleren med fast plass i årets eliteserie og har spilt alle A-lagets kamper bortsett fra én hvor han var reserve.

I tillegg til sine klubbforpliktelser har Doffen blitt tatt ut til Norges U-17 landslag som skal delta i bandy-VM i Finland i januar 2024. Under en treningskamp tidligere i desember ble han utnevnt til kaptein for landslaget. I vintermånedene trener han bandy nesten daglig med både klubblag og landslag, i tillegg til trening tre ganger i uken på dagtid på toppidrettslinjen ved Dønski VGS hvor han går på skole.

Foruten bandy har Doffen også vært en aktiv bordtennisspiller for Fornebu Bordtennisklubb. Han har vært ranket blant de seks beste i Norge i sin aldersklasse og vant NM-gull for lag for Gutter 15 år i juni 2023. Etter å ha begynt å satse fullt på bandy denne sesongen, har han sluttet å spille bordtennis aktivt.

Doffen er også en stor motivator for ungdommer både innen idrett og sosialt engasjement, kjent for sin evne til å inkludere og se alle rundt seg uavhengig av deres ferdigheter og popularitet. Han er full av energi og sprer godt humør til glede for både store og små som får tilbringe tid med ham.

Denne kombinasjonen av sportslige prestasjoner og sosialt engasjement var avgjørende for at Doffen ble tildelt stipendet Hall of Fame 2024.