Takk for klippen Sissel

Alltid trivelig hos Sissel
Kunder fra hele Snarøya – men også kunder som har flyttet langt av sted, kom til Snarøya for å få stelt håret hos Sissel.

Det har vært noen flotte besøk på Sissels Salong i løpet av de siste årene – selv om det ikke alltid har sett slik ut på redaktørens hode. Faktum er, at jeg ikke har klippet meg andre steder på de siste 15 årene – noe som ikke på noe vis er en rekord, men heller blir å regne for «nybegynner». 

For Sissel har «holdt koken» i over 50 år – hun feiret jubiléet med kake og blomster i 2019 – og da var også redaktøren til stede og laget reportasje for vellets hjemmeside.

Se: https://www.snaroenvel.no/nyheter/sissels-salong-50-ar-gratulerer/

I løpet av disse årene, har hun hatt «ansvar» for en svært stor del av Snarøya befolknings utseende – i hvert fall på håret. Og flere familier har klippet seg hos Sissel gjennom flere generasjoner – og vet ikke nå helt hva de skal gjøre.

Praten gikk livlig i salongen – her fikk du «siste nytt». :-)

Salong med spesialservice.

For det har ikke skortet på service: med ektefelle som kunne pensjonere seg tidlig i kraft av å ha vært brannmann, har Asbjørn vært en trofast håndlanger og støttespiller gjennom mange år. Det er ikke få damer han har måttet skysse hjem i bil, fordi de som ny-friserte ble overrasket over kraftig regn, etter besøk hos Sissel.  Dette er vel en service som det står stor respekt av!

At Sissel skulle fortsette i salongen etter fylte 70 år (2016) var det mange som var svært glade for – men nå i 2021 er det definitivt slutt.

Reportasje fra 70-årsfeiringen: https://www.snaroenvel.no/nyheter/gratulerer-sissel/

Med tilbud om en ny 10-års kontrakt i lokalene hun har disponert ved butikken, ville det bli for mye å gå på en ny kontraktsperiode. Da frister besøk i Romsdalen, samt mer tid til barn og barnebarn på Snarøya mer. Men at dette blir en overgang av de store – det er mange klar over. Og det var svært mange som var innom de siste to dagene hun hadde åpent – og klart tilkjennega sin bekymring for «hva nå» – samtidig som Sissel fikk både blomster og andre hyggelige hilsener, som hun kan hygge seg med i tiden fremover.

En av mange hilsener til Sissel på hennes siste dager i salongen.

Her vil vi bare si «TUSEN TAKK» – og ønske hele familien Gjerset lykke til med hjemvendt bestemor.