Sundt – godt – nært

Sashimi - kan sterkt anbefales

Hva annet kan det være enn

–  S U S H I

 

Vi har allerede en tid hatt ”vår egen” lille Sushi-restaurant, i full drift – rett i nabolaget.

I veien med det sjarmerende navnet; ”Lillerutsvei”  – nærmeste nabo til Snarøya sportsklubbs idrettsbaner – ligger restauranten bare og venter på deg! Og den kan anbefales!

Moderne og godt plassert – med mulighet for ute-servering nå når varmen er kommet – og et utmerket kjøkken. Kokkene er skikkelige fagfolk – sannsynligvis født og oppvokst med fisk og ris på tallerkenen hver dag. Og de vet å behandle den godt!

Vellets utsendte testet restaurantens såkalte ”Trademark”:

Sashimi av laks, tunfisk og kveite med JONOEs ponzu-saus. Garnityr av asparges, reven rettish og lakserogn.

Oppskriften holdes hemmelig av kokkene – men de røper at basen av sausen er Japansk sitrus, soya, koriander og hvitløk. Så nå vet vi det! Og at det smakte, skal du ikke være i tvil om.

Ingeborg Werring er allerede blitt fast kunde

Flere besøkende i løpet av den lille halvtimen jeg var innom: Ingeborg Werring kan røpe at hun allerede er fast kunde – og flere dropper innom for å hente seg en godbit til kvelden.

Restaurantsjef Patrik von Knorring tar godt imot – og har allerede rukket å bli kjent med svært mange av stedets innbyggere.

 

Vi gleder oss allerede til neste besøk – og fryder oss over muligheten til å kunne rusle både til og fra…

Klikk på bildet – og få det opp i stort format.