Sommeren er over, vil mange si…….

7. Snarøya håndballskole 2015. Foto Paal Alme (21)Sommeren er over vil mange si, men opplevelsene og minnene lever godt videre!

For mange av barna på Snarøya, er sommerens aktiviteter med håndball og fotball det store høydepunktet – enten det er i privat regi, eller i regi av sportsklubben. At dette også er et kjærkomment tiltak, som vi som foreldre også setter pris på, vitner oppslutningen om; Fulltegnede kurs, både i forkant av ”fellesferien” – og nå på tampen av sommeren, før skolen igjen tar til. Denne uken med stor aktivitet for de som driver med turn – og da i regi av Snarøya gym- og turn.

Snarøya sportsklubbs ”Håndballskole” og ”Birmingham fotballskole”, som begge gikk av stabelen tidligere i sommer, ga mange unge et skikkelig ”kick” inn i ferien. Og det er tydelig på ansiktene til disse barna, at de hadde fine dager i hallen og på banen.

1. Snarøya håndballskole 2015. Foto Paal Alme (12)En artig observasjon redaktøren gjorde under besøket; det å samle alle jentene var gjort på to minutter – én beskjed, oppstilling – og alle var klare – og bildet tatt.

Birmingham fotballskole 2015. Foto Paal Alme (4)Gutta derimot – her var de så fulle av adrenalin, at det måtte flere meldinger, flere trenere, samt høylydt roping til, for å få samlet og roet gjengen. Og minst 5 minutter tok det å få ”orden i rekkene”. Men bilde ble det!

En herlig gjeng forresten!

1-snaroya-handballskole-2015-foto-paal-alme-12

Image 1 of 11

Flott gjeng med håndballjenter samlet på Hundsund

PS. Om noen ønsker gruppebildet i storformat, – send melding til redaktøren og det kommer som vedlegg i e-post.  DS