Sommeraktiviteter på Snarøya

Håndballskole for jenter på Snarøya i full gang.

Vi avla et besøk midt under trening og teoriundervisning – og ble overbevist om at dette er et flott tiltak.

Hele jentegjengen stiller opp for fotografen

Hele jentegjengen stiller opp for fotografen

Arrangementskomiteen for ”Håndballskolen 2014” ved Sofie G. Bentzen forteller at første håndballuke som arrangeres i regi av håndballgruppen på Snarøya, går over all forventning. Med 40 blide jenter – og ikke minst 4 supre trenerjenter; Embla, Tina, Hanna og Ingvild, som alle er tidligere Snarøya spillere, får jentene den beste oppfølging de kan ønske seg.

Full oppmerksomhet

Sportshytta brukes til undervisning

 

Aktivitet fra morgen til middag, med tilstrekkelig antall innlagte teori- og spisepauser, til at dette er trygt forsvarlig for de unge. For å myke opp i dagsprogrammet, er det lagt inn både yoga-økt og ekstra teori-sesjon, for å fortelle om kosthold og matvaner.

 

Full konsentrasjon under foredrag om kosthold

Det er viktig å formidle om riktig inntak av mat og drikke i tidlig alder til jentene – og Renate Hansen (Snarøyas egen kostholdsekspert) fikk alles oppmerksomhet da hun onsdag fortalte om hvordan kroppen reagerer når den får for lite væske. Dette gjorde inntrykk!

Sportshytta brukes daglig til teoriundervisning, som består av videoklipp med øvelser/teori/trekk, som barna så tar med tilbake til hallen og øver inn. Målet er at jentene skal ha det gøy og sosialt – og at læringskurven mhp håndball skal peke oppover. Tre «foreldrevakter» er til stede hver dag for å bistå trenerne våre. Et skikkelig bra, lokalt initiativ!

Birmingham fotballskole for guttene

Det er tydelig at fotballen fenger i disse VM-tider.

Med fult ukeprogram og en fin trener-stab, blir det fort aktivitet på alle baner. Birmingham jr. er et tiltak for de yngste fotballspillerne i klubben – og det er ikke mange som ikke synes dette er et fint tiltak – både for de yngste, men også for foreldre, som kanskje ennå ikke har startet sin sommerferie. På dette vis får de unge et flott tilbud i deler av sin sommerferie – og i tillegg kan man også lære seg litt mer fotballferdigheter, som gjør at det blir ennå morsommere å leke på løkka i sommer.

Stolte fotballjuniorer i røde Birminghamtrøyer

Stolte fotballjuniorer i røde Birminghamtrøyer

 

Bra stil

Bra stil

Her kommer skuddet...

Her kommer skuddet…

 

Redning!

Redning!