Sølvgutten fra Snarøya

Vi har en sølvstrupe blant oss; Anton Vaeng Aaman.

Han er 11 år, ekte Snarøyagutt og er på sin fritid solist i Sølvguttene.

På bildet ser vi Anton i andre rekke - nummer fire fra venstre.

På bildet ser vi Anton i andre rekke – nummer fire fra venstre.

Fredag opptrer Anton og flere Sølvgutter live sammen med Vinni på Rådhusplassen i forbindelse med arrangementet «VG lista Top 20». NRK sender konserten samme kveld kl 21.25. Arrangøren opplyser om at det blir det et forrykende show med både internasjonale og norske stjerner på scenen når VG-lista Topp 20 arrangeres på Rådhusplassen i Oslo. Tidspunktet er: Fredag 21.juni klokken 20.00 til 23.00

Anton fra årets klassebilde

Anton fra årets klassebilde

Nils Noa er en av stjernene. Han er internasjonalt anerkjent DJ og sammen med rapperen Vinni har de to kompisene samarbeidet om sin første låt «Fade Away». Musikksamarbeidet låter både naturlig og riktig så man skulle tro at gutta hadde delt både studio og platesamling siden barndommen. Den nye låta er et møte mellom Nils Noas basstunge, perkussive klubbsound blandet med Vinnis teft for catchy melodilinjer. Sangen passer perfekt på sommerens dansegulv, og er toppet med Sølvguttenes koring. Her kan du lytte til sangen, som er en spennende blanding av moderne dansemusikk og herlige klassiske baktoner:

http://www.universalmusic.no/Artister/nils-noa/musikk/?gclid=CPjxhNeW8rcCFa52cAodTXQAMQ

Les mer om Oslo og hvilke artister som kommer dit.

Og så ønsker vi Anton lykke til i morgen – på en scene ganske ulik den han vanligvis opererer på når Sølvguttene opptrer!

Sølvguttene, slik vi er vant med å se dem opptre.

Sølvguttene, slik vi er vant med å se dem opptre.