Snarøya sportsklubb 100 år

Gratulerer med dagen – og alt godt for de neste 100 år!

Vi er blitt kjent med at feiring av jubilanten er utsatt til høsten – men redaktøren mener at vi på en slik merkedag (ikke ofte vi får slike anledninger) må feire at klubben vår er blitt 100 år – på dagen det skjer;

***** 1. juli 2020 *****

Fotografen var selv daglig leder i Snarøya sportsklubb i to år – og tok i denne perioden «alt for mange bilder». Har fra denne samling plukket ut nøyaktig 100 bilder, som viser bredde og idrettsglede i fullt monn, fra en del situasjoner i klubbens liv. Langt flere bilder kunne vært plukket ut – og utvalget er tilfeldig – men forhåpentligvis er det mange som kan kjenne seg igjen i et eller flere av disse bildene.

I tillegg til bilder, legger vi ut en historisk oppsummering som ble publisert i «Snarøen minner» – forfattet av Harald Solaas og Hans F. Gjersøe. Meget leseverdig artikkel, ispedd gamle bilder fra før krigen.

Harald Solaas (æresmedlem i sportsklubben) skrev også en orientering på klubbens hjemmeside, like før han gikk bort for ca 5 år siden. Denne oppsummerer litt om klubbens tilblivelse og veien mot det flotte anlegg vi i dag har på Snarøya.

Disse to dokumenter finner du her:

Klikk på et bildet – og de kommer i stort :-)

Samtlige bilder; Fotograf: Paal Alme.