Snarøya med eget konditori!

Fabio tilbyr "verdens beste" iskrem.

Fabio tilbyr «verdens beste» iskrem.

Torsdag 26. mai var det ”prøveåpning” på Fardals Bakeri og Konditori i Rolfsbukta.

Det er en omfattende satsing familiebedriften holder på med; Bakeri og Pizzeria på Hundsund – og nå et superlekkert konditori på bryggekanten i Rolfsbukta.

Det er Leif Arne Fardal – gift med Malin Gjerset (også kjent som datter av Sissel), som står bak denne herlige satsingen. Og her snakker vi virkelig om satsing – som fortjener all vår støtte!

"Sjefen sjøl" i front av sitt nye tilbud til oss beboere på Snarøya og Fornebu

«Sjefen sjøl» i front av sitt nye tilbud til oss beboere på Snarøya og Fornebu

Redaktøren var på førvisning torsdag – og fikk prøvesmake Fabios hjemmelagde iskrem. Snakk om godsaker!

Fabio er italieneren som legger hele sin sjel og italienske kompetanse i produktene, som nå tilbys ishungrige Snarøya- og Fornebu-beboere.

Det er nesten som å komme til sydligere breddegrader,  når vi nå etter en morgentur kan stikke innom og kjøpe ferske brød, nyte en kort frokost før fergeturen til byen – eller droppe innom til en ettermiddagskaffe i kveldssol.

Snakk om luksus!

Ferske varer går i skytteltrafikk mellom de to utsalgene

Ferske varer går i skytteltrafikk mellom de to utsalgene

De lekreste konditorvarer er klare til åpningen

De lekreste konditorvarer er klare til åpningen

Makronene er vel det som først gjorde Fardal-navnet kjent på Snarøya

Makronene er vel det som først gjorde Fardal-navnet kjent på Snarøya

Offisiell åpning er i morgen, lørdag 28. mai – og vi tipper nok rett, når vi tror det vil bli kø ved disken fra tidlig morgenstund!

Vi vil gjerne få ønske dette tilskuddet på serveringsfronten, hjertelig til lykke!Logo Fardal