Siste frist!

Snarøen vels stipend for 2013 ble tildelt Nils Ellefsen.

Fristen for å søke om midler i 2014, utløper i dag!

På Snarøydagen 2013 ble vellets stipend på Kr. 25.000,- tildelt en av våre lovende unge tennisspillere. Stipendet er en personlig premiering til talentfulle barn og unge innenfor vellets nedslagsfelt.
Noen av Nils sine prestasjoner og resultater:Nils Ellefsen (2)
  • Nr 1 på Norges Tennisforbunds juniorranking totalt under hele 2012
  • Nr 1 på Norges Tennisforbunds seniorranking herrer i desember 2012
  • Nr 326 på den globale juniorrankinglisten ITF ( International Tennis Federation list)
  • Norgesmester i mixed double innendørs for junior mars 2012
  • Norgesmester i mixed double utendørs for junior august 2012
  • 2. plass i singel innendørs innendørs junior NM mars 2012
  • 2.plass i singel utendørs junior-NM august 2012

Prisvinneren er snart 20 år gammel og er født og oppvokst på Snarøya. Han har valgt å kombinere utdannelse og tennis og har fått tilbud fra flere universiteter i USA om utdannings stipend. Han har brukt 2013 til å ta artium ved Wang Toppidrett med gode karakterer, besøkt flere universiteter i USA og spilt noen proffturneringer i utlandet. Valget ble University of Kentucky i Lexington hvor han stortrives med både tennis og skole. I høst vant han en turnering i USA, og nå er han midt inne i den travle vårsesongen med lagkamper stort sett hver eneste helg. Til sommeren vil han bruke ferien til å satse videre på proffturneringer i utlandet. Og da blir stipendet fra Snarøen Vel et godt bidrag.

En flott sport!

En flott sport!

 

Far; Jon-Egil Ellefsen tok imot prisen på vegne av Nils. På bildet mor til Nils, og Styreleder Paal Alme, som hadde gleden av å dele ut prisen.

Far; Jon-Egil Ellefsen tok imot prisen på vegne av Nils. Marie – mor til Nils til høyre i bildet og på andre siden Styreleder Paal Alme, som hadde gleden av å dele ut prisen.

Far til Nils hadde følgende hilsen under utdelingen:

Jeg skal hilse fra Nils. Han skulle veldig gjerne vært her i dag, men er forhindret fordi han nettopp har begynt sine studier ved University of Kentucky.
Det var her på Snarøya han startet sin idrettskarriere, også med fotball og bandy før tennisen ble hans hovedidrett.
Han er svært glad og stolt for at Snarøen Vel har tildelt ham ungdomsstipendet. Det vil være til stor hjelp og inspirasjon for hans videre tennissatsing.
Nils skal nå være fire år i USA, hvor han både skal utvikle seg tennismessig og studere business.
Både Nils og resten av familien retter også en stor takk til Snarøen Vel for det fine arbeidet dere gjør med bl.a. barne- og ungdomsstipendet, som er en fin inspirasjon for ungdommen og derved bidrar til et godt lokalmiljø. Tusen takk!