Sissels Salong 50 år - GRATULERER!

Sissels Salong 50 år – GRATULERER!

Sissel med stor rosebukett i favnen – fra en av hennes mange kunder og beundrere på Snarøya.

Snarøya sentrum – hvor er det?

Vi skal ikke starte en omfattende diskusjon om Snarøyas geografiske sentrum – men kort og godt fastslå at Snarøya sentrum – det må være Sissels Salong!

Et bredere og mer frekventert samlingssted skal man lete lenge etter – og salongen til Sissel har vært i aktivitet i hele 50 år! Hun har klippet Statsminister og små «røverunger» – ung og gammel – og står også i dag like rakrygget og ønsker velkommen inn. Det er kort og godt imponerende!

GRATULERER!

Redaktøren er innom for å få en prat – litt på overtid grunnet tunge forpliktelser på flere fronter – og der møtes jeg av en multi-taskende kvinne i sin beste alder, opptatt med vask, farging, klipp og føning – med tre godt fornøyde damer i hver sin stol. For her utnyttes alle pauser i prosessene til noe praktisk – eller til en liten prat.  Den sosiale fanen holdes høyt – og den blir godt verdsatt!

Det er kvinnedagen i dag – 8. mars – og jeg tenker på hva Sissel har betydd for Snarøyas oppvoksende slekter. Hun må ha rekord, når hun forteller at hun har klippet fem generasjoner fra samme familie: – barnet hun klippet før han var ½ år gammel er i dag en voksen mann – og hun har hatt hele familien på kundelisten siden da.

Redaktøren får tatt sitt bilde med rosebukett – og trekker seg tilbake. Datter Malin fikk i oppdrag å ta «actionbilder» på dagen – og det oppdraget ble utmerket gjennomført.  Se bare her  😊

Kake hører med når det skal feires!

Fra gjesteboken – gode ord å ta med seg videre i livet

 

Kreativiteten blomstrer :-)

Blomsterhilsener i mengder på dagen