Rusken på Snarøya

Håndballjentene fra Snarøya sportsklubb gikk først i sporet under dagens Rusken-aksjopn.

Håndballjentene fra Snarøya sportsklubb gikk først i sporet under dagens Rusken-aksjopn.

Redaktøren hadde fått melding om at årets Rusken-aksjon skulle starte Kl. 17:30 presis – og stilte opp på Meny for å forevige alle sportsklubbens unge, som er med på denne aksjonen.

Men den gang ei – det var kun håndballjentene fra 2003-kullet som skulle tjuvstarte – fordi de hadde trening midt i aksjonstiden senere på kvelden. Og en treningsøkt kan man ikke skulke!

Så da ble det med kort posering for fotografen i døråpningen på Meny, før jentene gikk i gang med plukking av søppel og skrot, til glede for oss alle.

Litt rart å tenke på, at alt dette hadde været unødvendig, om alle var litt mer ordentlige  – men slik kan man jo ikke tenke – eller burde man det?

Prosjektet ”Rusken” er et samarbeid mellom Snarøya sportsklubb og Meny, der førstnevnte stiller med mannskaper – og sistnevnte med mat og drikke – godt grillet og presentert utenfor butikken, etter endt økt. Men da var redaktøren opptatt – så da ble det med dette ene bildet i år.

Takk til arrangørene – og en spesiell takk til alle dere ungdommer på Snarøya, som hvert år deltar i dette flotte tiltaket!