Rekord for Fornebuløpet!

Fornebuløpet med ny rekord: 1.305 påmeldte deltakere – og det før vi har tatt med alle barna som kan melde seg på til Barneløpet.

Ønsker dine håpefulle å delta, er det fremdeles mulig å melde seg på til Barneløpet, som starter kl. 17:00 i dag. Dette blir gøy! VELKOMMEN!

Fornebuløpet - justerte bilder (8)

Starten går for Barneløpet i 2012. Her gjelder det å ha det gøy!

Det var Friidrettens Venner/Stiftelsen Norsk Friidrett (som tidligere stod bak Grete Waitz løpet i oslo) som våren 2009 tok et initiativ overfor Snarøya sportklubb og IL Tyrving om å gå sammen om å arrangere et mosjonsløp for barn, ungdom og voksne på Fornebuområdet. Løpet er altså i ferd med å bli en skikkelig tradisjon på Snarøya/Fornebu og arrangeres i år for fjerde gang.

Målet med arrangementet er å fremme interessen for mosjon og friidrett, stimulere deltagerne til fysisk aktivitet og trening på helårsbasis, og motivere de unge til deltagelse i aktiv idrett. Videre er det et uttalt ønske å presentere Fornebus unike naturområde som et flott område både for rekreasjon, bosetting og arbeidssted, med en sterk bevissthet rundt det å ta vare på miljøet.

Fakta for Barneløpet finner du her:

Fornebu-barnelop-2013