På høyde med de beste!

Odonata sushi - Paal Alme 045Er du glad i Sushi – og gjerne vil prøve litt nytt?

Bogdan Borkala er Sushikokk på Odonata – en kokk som svinger seg i de store høyder!

Han forteller at han fikk sin ”grunntrening” i Polen, av sin polske og japanske sjefskokk.  Deretter ble han opplært av Mr. Pat fra den kjente restauranten Nodee – som var hans siste arbeidssted. Her lærte han mye – og fikk inspirasjon til å gå nye veier i sitt arbeid.

Når vi spør om maten og hva som motiverer mest å lage, er han ganske klar:

”Min ide er å lage tradisjonell Sushi, men med en Europeisk vinkling, slik at man kombinerer det beste av to verdener; Risen får en litt annen smak, kanskje litt rundere/søtere i smaken, noe som går svært godt sammen med fisk. Vi forsøker videre å lage alle våre sauser selv. Her bruker vi et stort utvalg ingredienser, alt avhengig av hva vi skal servere. Min stil er også å kombinere forskjellige frukter, med forskjellige fiskeslag, noe som fremhever fisken på en herlig måte.  – Det enkle er ofte det beste – men noen ganger ligger det mye arbeid bak det enkle…”

Odonata her etablert torsdager som fast Sushi-dag – og du er velkommen til å spise – til å bestille take-away – eller bare å komme innom og ta med deg det du måtte falle for.

Alle menyene finnes på Odonatas hjemmeside: www.odonata.no så det enkleste er nok å avlegge et lite besøk på denne siden, før du bestemmer deg.

Våre kokker og lokale eiere ønsker deg hjertelig velkommen til en matopplevelse du ikke ville vært foruten!

Se her hva du kan forvente deg:

Trykk på bildet og få det opp i STORT format. Vel bekomme!