Nytt medlem i "Hall of Fame" 1

Nytt medlem i «Hall of Fame»

Cathinka Lunder

Stipendmottaker i Snarøen vels årlige utdeling av ungdoms-stipend, er Cathinka Lunder

GRATULERER!

Cathinka er 16 år og kjører alpint. Hun er direkte, på godt og vondt, er positiv, kanskje litt sjenert, men elsker å prestere. Hun har stått på ski «siden hun var født» – og har foreldre som begge er aktive alpinister. At også besteforeldrene – og deres opphav har markert seg skikkelig innenfor seilsport, gjør at man trygt kan si at hun kommer fra en helstøpt idrettsfamilie. Cathinka bærer da også preg av dette, der hun har vært aktiv på Snarøya med både håndball, fotball, tennis, turn, bandy, seiling og windsurfing. Dette har gitt henne et bredt treningsgrunnlag noe som har hjulpet henne veldig mye i hennes unge skikarriere. Hun kjører for Stabæk Alpin, gikk på NTG-U (Norges Toppidrettsgymnas Ungdomsskole) – og nå på Persbråten skigymnas.

Fint driv – og stil!

Ser man på oversikten over hva Cathinka har oppnådd de siste årene, er det ingen tvil om at hun er en verdig mottaker av årets ungdoms-stipend. Spesielt vil vi fremheve at hun sist vinter kvalifisert seg til Ungdoms OL  https://www.olympic.org/lausanne-2020 som eneste jente født i 2003. Denne kvalifiseringen er basert på FIS (rangerings liste for alle verdens alpinister) hvor hun er rangert som den best i Norge i sin årsklasse (nr. 5 i verden i sin årsklasse i storslalåm). Det står respekt av slikt!

På pallen.

Cathinka Lunder er nå den 9. som rykker inn i «Hall of Fame»- vellets egne Idrettsgalleri. Her er hun i selskap med flere som viser svært gode takter innenfor sine respektive idretter. Se bare på denne oversikten:

Det skal bli spennende å følge Cathinka videre i karrieren . Vil du se hva hun har oppnådd hittil, kan du trygt ta en titt på denne oversikten.