Løven bekjempet «Ole» på Storøyodden

Lions Ski Run ble arrangert for femte gang i år!

Dette er definitivt blitt en tradisjon – og en flott anledning for foreldre og besteforeldre å være sammen med de små.

Når både far og morfar stiller opp - da blir det fart i sporet!

Når både far og morfar stiller opp – da blir det fart i sporet!

Lørdag formiddag kom «Ole» på besøk til Snarøya/Fornebu; – det lenge varslede uværet, med kastevinder som dro med seg de siste rester av puddersnøen, som møysommelig var lagt opp til skispor for de minste. Men for Lions Snarøya/Fornebu, er utfordringer noe man liker – og som gjør at stå-på humøret trigges litt ekstra.  Så da søndagen opprant, med sol og vindstille, var lørdagens herjinger med løypene «nesten» glemt. Bakkemannskapene fikk riktignok masse å gjøre med å hente snø fra busk og kratt, for å sikre at de minste ikke skulle gå skirenn på ren hålke – og området måtte klargjøres med startboder, lydanlegg og tidtakere.  Supplert med et stort knippe grillmestre, kaffekokere og kioskdamer, ble de fremmøtte deretter traktert etter alle kunstens regler.

De små fikk hoppe på ski – noen for første gang i sitt liv, med utlånt hjelm og «hoppski». Og det var ikke noe å si på innsatsen. Selv hoppere som «trynte» i ovarennet, gikk ny runde og fullførte, – til foreldre- og besteforeldres store tilfredshet. Her ble det filmet og fotografert i mengder.

Nærmere 150 barn fullførte langrennet – riktignok ikke med veldig bratte motbakker, men med nok av hindringer i form av issvuller og glatte partier. Og i mål ventet det GULL til alle!  Tursekk og fancy lue var også premie for fullført løp – så gleden var stor hos de som valgte Storøya denne søndagen.

Takk til Lions, som med dette yter nok er bidrag til hjelpearbeid både lokalt og internasjonalt. Slikt står det respekt av!

Noen bilder fra dagen, som vel taler for seg:

Trykk på bildet – og få det opp i STORT format.

.