Nyetablert gymnastikk- og turnforening på Snarøya

Vi ønsker velkommen til vårt nyeste tilskudd på idrettsfronten på Snarøya:

To ildsjeler fra Njård, har i løpet av våren etablert en egen gym- og turnforening på Snarøya. Dette har av mange vært ettertspurt i lang tid – og vi vil ønske foreningen lykke til med etableringen.

Det er initiativtaker Bjarne Appelquist, med Gry-Anette Berge Haanes på laget, som står bak nyetableringen, som så langt har fått tildelt tider på Storøya og i gymsalen på Snarøya skole.

Man starter friskt, met tilbud til barn om å delta på leir:

Turn og Rytmisk Gymnastikk i Storøya Idrettshall! Alder: 1.-7.klasse

Tid: Mandag 6/8 til og med torsdag 9/8 kl.09:00 til kl. 15:00  Pris: Kr. 1200,-

Klubben legger opp til morsom og variert trening hvor barna får prøvd ulike turn-og RG aktiviteter + lek og moro! Påmelding kan gjøres her: info@snaroyagymogturn.no

Rytmisk sportsgymnastikk – en populær idrettsgren – med mye fart og stil.

Voksentrim

Man følger så opp med voksentrim fra 27.august på Snarøya skole og Storøya Idrettshall.  I tillegg vil klubben starte opp med partier for alle aldre. Ønsker du å holde deg spesielt oppdatert, kan du gå til klubbens nyopprettede nettside: www.snaroyagymogturn.no

Klubben har trenere med høy kompetanse og lang erfaring fra flere klubber (Njård, Hammer, Grimstad, Holmestrand) og vi skal nok snart få se at dette er noe som blir vel tatt i mot av våre innbyggere.

Du kan også følge klubben på Facebook, – der legges fortløpende ut info om tider, påmelding med mer.

Lenken: https://www.facebook.com/SnaroyaGT