Nye fotballsko til jul?

Nye fotballsko til jul?

Får poden nye fotballsko til jul?

Hvilken glede – og hvilke muligheter det gir for dobbelt glede!

Med utgått drakt fra Snarøya sportsklubb, er stoltheten og gleden over nyervervelsen klart til stede

For Herbie Skarbie, som selv kommer fra Kongo og arbeider for ungdom i Bærum kommune, skal igjen til Afrika og glede barn og unge med idrettsutstyr, som gis som gave fra oss som har ”litt for mye av alt”.

Vil du bli med på denne dugnaden, kan du levere brukte sko – fotballsko eller joggesko, samt sportsklær av alle kategorier i løpet av kommende helg.

Herbie kommer og henter det som blir samlet inn,hos Styreleder Paal Alme i Ropernveien 19f på mandag morgen, så det du måtte ha må være mottatt innen søndag kveld, 3. desember 2017.

Ved forrige innsamling, fikk vi inn nærmere 30 par flotte fotballsko og flere drakter, som skapte julestemning blant de fattigste barna i Kongo, selv om det var tidlig vår.

Oppfordring altså:

Trå til og finn frem det som er av ”overskuddsmateriell” – putt det i en pose og lever i Ropernveien 19f.

Skulle det mot formodning ikke være noen hjemme, kan posen henges på porten eller settes ved inngangsdøren.  Send gjerne en sms eller melding.

Takk til alle glade givere – og det beste med det hele, er at de nye fotballskoene som poden får i år – har en dobbelt virkning!  Fortell det til din glade mottaker!

Julegaven som gleder mange – i lang tid.  Her ble det «julaften» i april måned :-)

 

Filmsnutt som ble lagt ut ved forrige runde:

https://www.facebook.com/100006225888469/videos/1856534967897348/?hc_ref=ARQGBUfxZH5dw0VrmJR2hVR2enO2YXXbr1JmEZEZxe0saVR9Jj7EziadzS7oFQG4kEI