Menneskene bak fasaden - de er viktige! 1

Menneskene bak fasaden – de er viktige!

 

Butikksjef Yngve Holm inviterer leder i vellet; Paal Alme, inn til en liten generalprøve på åpning av butikken.

Styreleder ble invitert inn til generalprøve på åpningen av vår nye lokale butikk, som åpner dørene 24. august Kl. 10:00. Da vil det bli taler og snorklipping – for å markere at lokalbefolkningen nå får tilbake butikken sin.

Det ytre er en ting – vi får en miljøvennlig butikk, med alt av tekniske løsninger, som skal gjøre «fotavtrykket» minst mulig – og Co2-utslippene så lave at de knapt vil merkes. Dette er flott, men det som er viktigst, er menneskene bak. Derfor var styreleder på besøk, for å sjekke litt ut hvem vi kommer til å møte på våre daglige handleturer – og for å se litt på interiøret i butikken.

De første vi møter, er de to som fra hvert sitt ståsted er ansvarlige for eiendoms-utvikling i Norgesgruppen; Vegard Sletten (Norgesgruppen) – og Øystein Eng – som er Prosjektsjef i Kjøpmannshuset. Disse to har begge hatt styring med byggprosess – og nå den siste innspurt før åpning. – Men det er vår nye butikksjef du må møte – er snart omkvedet; Yngve Holm, som kommer fra tilsvarende stilling på Simensbråten på Ekeberg. Han tar meg med inn i butikken, for å hilse på gamle og nye medarbeidere.

Byggherrer og ansatte i skjønn forening ved fruktdisken, som blir et sentralt element i den nye butikken.

Det blir raskt klart for oss, at det er våre gamle kjente som også i fremtiden vil være å finne i kassa og i ferskvaredisken. Roar Røch i disken, med Kow Nai Kyaik og Fredrik i kassa.  Godt å se at disse finner tilbake til Snarøya – og bringer kontinuitet i butikken.

Butikksjefe Yngve Holm, sammen med Kow og Roar, som begge blir å finne i butikken fremover. Fredrik var ikke tilstede, da bildet ble tatt.

Som ny ferskvaresjef, møter vi Cato Hambro – som lover å passe godt på oss og bringe både gode kjøttvarer, men også fisk, til torgs. Og det setter vi stor pris på, for det er her butikkene flest skiller seg fra hverandre.

Det gjenstår bare å si: Velkommen SPAR – vi ser frem til mange gode stunder!

Ferskvaresjefen Cato Hambro ønsker oss alle velkommen! Og kom gjerne med ønsker, forteller han oss. :-)