Løver i regn 6

Løver i regn

Gullmedalje smaker alltid godt!

Hvem hadde drømt at årets skirenn i regi av Lions på Fornebulandet skulle få sipregn?  Etter dager med nydelig vintervær – masse fin snø og passe med kuldegrader, får vi så en helg med plaskregn og fire varmegrader!  TRIST!

Og med all forberedelesen som var lagt ned, følte redaktøren virkelig synd på arrangøren!  – Men hva møter meg når jeg ankommer arenaen?  Gulkledde, smilende arrangører – blide og forventningsfulle barn – og telt til å søke ly under de friskeste regnskyllene. Alt var lagt til rette for et flott arrangement, tross regn og varmegrader.

Og det ble en flott dag – riktignok var jeg våt «til skinnet» etter et par timer med fotografering mens det regnet som værst, men hva gjør vel det?  Med artige bilder av fornøyde barn og foreldre – alle ivrige med å heie på sine håpefulle, der de enten satt utfor hoppbakken – eller «fosset» gjennom langrennssporet på jakt ette en etterlengtet medalje.  Som alle fikk!

De gulkledde Lions – endelig fikk vi tid til et samlebilde…

Takk for at dere står på – med kaffe og grillmat – premier og musikk. Dette er og blir et flott arrangement!

Og når fotografen også fikk tillatelse til å publisere bilder av alle barna som stilte opp som modeller – ja da kan vi jo bare glede oss over smil og latter – og at det ble renn i år!

Det ble gull på meg!

Jeg fikk også gullmedalje! :-)

 

Stor glede i familien i dag – alle fullførte med glans!

Stolte vinnere av premier i lotteriet – flotte akebrett! GRATULERER!