LOPPIS – LOPPIS!

Jeg fant – jeg fant!

 1-snaroya-skoles-musikkorps-loppemarked-22-okt-2016-4Snarøya skolekorps må ha den mest iherdige foreldregruppe i mils omkrets.

Når man ser hvilken jobb som legges ned for å få ”Loppis på Snarøya” vel i havn, ikke bare en gang i året, men både vår og høst, ja da må man bare la seg imponere!

Ikledd påskegule T-shirts – med flott logo på brystet, er det ikke vanskelig å se hvem de er, der de myldrer rundt på skolegård og i klasserom, for å få solgt mest mulig, på kortest mulig tid.snaroya-skoles-musikkorps-loppemarked-22-okt-2016-49

For det er bare noen tilmålte timer man har til å få solgt unna enorme mengder av møbler, sko, vesker, sportsutstyr, ovner og lamper – bøker og radioer, speil og kjoler, perlekjeder, bunader, hatter, julepynt og leker – og mye, mye mer…..

Godt organisert, med hovedkasserer diskret plassert på et bakrom – og avdelingsansvarlige med et våkent og veltrent øye for hver avdeling.

At man nå også har trukket veksler på de litt eldre musikerne og deres kompetanse innen markedsføring og bruk av sosiale medier, viser den oppmerksomhet markedet får denne helgen; – Folk står i kø for å komme inn lørdag morgen – og kjøpsinteressen lyser lang vei.

Vellet ønsker korpset lykke til med dag to; søndag – og ser allerede frem til vårens vakreste eventyr; Vår-loppis  :-)

Her noen hyggelige minner fra lørdagens aktiviteter. Trykk på bildet – og få det opp i STORT format.  :-)