Kunst rett Vest

Nedland

Balslow

Fikk du ikke med deg utstillingen Kunst rett vest på gamle Fornebu i slutten av oktober, får du her anledning til å se noe av det som ble presentert.

Vase – Galligani

Kunst rett Vest er Norges største regionale kunstrunde. Hver høst inviteres det til åpne verksteder og atelierer i regionen vest for Oslo, i tillegg til en kollektivutstilling som rommer kunstnere fra alle kommunene.

Den 14. – 24. oktober kunne publikum oppleve kunsten der kunsten skapes, i kunstnernes verksteder og atelierer – og i vårt nærområde var dette i de gamle bygningene rundt Tårnet på Fornebu – ved Odonata.

Hundre kunstnere var plukket ut av årets fagjury bestående av Terje Roalkvam, Gerd Tinglum og Bente Sætrang. De antatte kunstnerne representerer en god spredning i uttrykk, teknikker og materialer.

I Bærum er 21 kunstnere antatt, 6 av dem holder til på Fornebu og én på Snarøya (Eva Galligani). Helgene 16-17. og 23-24. oktober fikk publikum innblikk i de prosesser som skjer på et kunstners atelier. Kunstnerne som holder til i området representerer et bredt spekter av kunstneriske uttrykksformer; glass, installasjoner, skulptur, foto, papir, keramikk og maleri.

Med Kunst rett Vest ønsker man å skape et levende kunstliv og å bidra til spennende kunstopplevelser for et bredt publikum i hele Vestregionen.

Med den gode responsen man fikk i år, kan vi forhåpentligvis forvente ennå større deltakelse til neste år!

Scholberg

Se også utstillingens eget nettsted: www.kunstrettvest.no

Flere arbeider av vår lokale kunstner Eva Galligani, kan du også se her: http://www.youtube.com/watch?v=I5c9Wz4X5Mg