Krise for gartneriene, men påske-glede for deg! (Aprilsnarr)

Flott melding over Bærum velforbunds adresseliste – til alle vellene på Østlandet:

Med stengte blomsterbutikker over nesten hele Østlandet, er det i ferd med å bli krise for gartneriene, som nå brenner inne med titusenvis av friske tulipaner. Og når man vet at blomster er «ferskvare» – da er gode råd dyre.

For å glede oss, besluttet Adm.dir Solfrid Grønn i Blomsterhallen tidligere i uken, at de ønsker å levere ut alt de har av avskårne påskeblomster, før påskehøytiden setter inn.

-«Beder å glede mange – enn å visne i ensomhet» – som hun sa med smil om munnen, da vi var og hentet vår første bukett utenfor vår lokale butikk nå på morgenen i dag, en solfylt torsdag.

Blomstene deles ut fra kjølelager i din nærmeste dagligvarebutikk – gå til inngangen, der du møter et «blomsterbud» – og si kodeordet; «Tulipaner gir glede» – og du er berettiget til 12 gule tulipaner, direkte fra grossist. Er butikken stengt – bank på – og blomsterbudet kommer ut. Solfrid forsikrer, at tilbudet skal gjelde for alle matvarebutikker, enten du er på hytta eller hjemme. Og det var jo beroligende å høre!

Ønsker du flere buketter, for å glede noen i familien eller i nabolaget, er det fint om du tar med pose.

GOD PÅSKE!