Kampen om Fornebubåten skal vinnes!

Fornebubåt - Kampen er ikke over – KopiStyreleder i Snarøen vel har i sommer engasjert seg aktivt i arbeidet med å få endret vedtaket om å nedlegge Fornebubåten. Arbeidet er gjennomført i tett samarbeid med Fornebulandet vel og de øvrige vellene på Fornebu.

Lenke til Budstikka:

http://www.budstikka.no/fornebu/fornebubanen/paal-alme/nekter-a-gi-opp-kampen-for-fornebu-ferge/s/5-55-337069

Brev er oversendt Akershus Fylkeskommune, samt Bærum og Oslo kommune. Her har vi klart formulert våre ønsker og krav til våre politikere – som på flere områder har til gode å vise hvordan innbyggermedvirkning i prosessene rundt de videre planer for utvikling av Fornebu, skal fungere i praksis.

Les brevet her:Brev til kommunene og fylkeskommunen rundt B12

Det er på ingen måte et godt eksempel på medvirkning i verken planprosesser, miljøtenking eller kreative løsninger på våre transportbehov, når Ruter kort og godt beslutter å nedlegge fergen, idet etableringen av nye Fornebu knapt er kommet ut av startgropa.

Vi har fått god dekning i media for våre utspill – og Budstikka har på en utmerket måte ønsket å belyse alle pros og contras i saken.Fornebubåten - håper på løsning

Det gjelder også deg!

Våre innbyggere må nå virkelig vise at vi er interessert i dette tilbudet og slutte opp om bruken. Det er det som skal til! I løpet av dagen og morgendagen, deles løpesedler ut til alle beboere på Snarøya og Fornebu. Her informeres man om rutetider, samt at det faktisk også finnes et begrenset antall gratis parkeringsplasser til bruk for de reisende. Det vil også komme opp skikkelig sykkelparkering – om du ikke ønsker å ta med sykkelen om bord.

Flyer kan du lese her: FINAL_Flyer_Fornebu-AkerBrygge_v9

At vi også jobber for å få til matebusser, vil kanskje få nettopp deg som leser denne artikkelen, til å endre dine kjørevaner – og bli fergebruker.

Velkommen ombord. Det kan sterkt anbefales!