Innspill til videre utvikling ønskes!

Bærum kommune stiller nå ut forslag til byplangrep for flytårnområdet på Fornebu. Innspill og reaksjoner er ønsket – gode tips, ris og ros!

Flytårnet på Fornebu. Foto: Paal Alme

Hvor?

1.søndag i måneden i Kulturgaten/Flytårnet

Søndag 6.desember Kl. 1200 – 1600, utstilling av forslag til byplangrep. Ansatte fra planavdelingen og de som arbeider med fremtidig bibliotek på Fornebu er til stede i Kulturgaten. Utstillingen vil være delvis tilgjengelig også utendørs.

Fornebupiloten på torget ved Fornebu S på Lørdag 5. – mandag 14. desember, utstilling av forslag til byplangrep. Også her vil det være ansatte fra planavdelingen og de som arbeider med fremtidig bibliotek på Fornebu til stede så mye som mulig på hverdagene. Utstillingen vil være delvis tilgjengelig også utendørs.

På grunn av smittevern, kan vi ikke arrangere fysiske møter og verksteder i denne perioden. Derfor vil store deler av utstillingen være tilgjengelig også utendørs, og alt materiale er tilgjengelig på nettsiden.

På utstillingen kan det hende kommunen må regulere antall personer som kan oppholde seg inne i lokalene samtidig. Det vil være smittesporingsskjema, Antibac og munnbind tilgjengelig.

Benytt muligheten til å si din mening – og møt ansvarlige for den videre utbygging i området.

«Dette har vi ventet på så lenge!» :-)