Innsats det står respekt av!

Lørdag – en flott høstdag med sol og turmuligheter i fleng, finner vi hele ti mann i ivrig arbeid med å skifte dekk på store og små biler i garasjeanlegget på Fornebu S.

Vi snakker om Lions Snarøya/Fornebu, som nok en gang gjør en flott innsats for en god sak!

Team Lions stiller opp for fotografen.

Team Lions stiller opp for fotografen.

Denne gangen er de å finne under tak; en langt triveligere arbeids-plass om denne høstdagen skulle blitt som de ofte blir, når en har viktige ting på programmet under åpen himmel.  At det i dag ble en strålende høstdag med sol og nesten sommerlige temperaturer, får man bare se på som bonus for alle som har helgefri.  Og det er det mange som har! Det ser man både på besøkstallene på senteret og på alle som og som er på tur i Nansenparken eller på Storøystranden, der det fremdeles er svært så behagelig turvær.

En kjent og kjær logo. :-)

En kjent og kjær logo. :-)

Og hva går så inntektene til?

Alt de får inn, absolutt hver eneste krone, går til sosiale tiltak. Og det er ikke småbeløp vi snakker om! Denne lørdagen har man skiftet dekk på  langt over 30 biler – hvilket gir over 120 hjul, hjul som er skrudd av og på – og sjekket for luft, før bilen kjører ut, klar for den kommende vinter.

Flott innsats – det er godt at ”slike karer finns”.

Det er mange som benytter seg av dette flotte tilbudet fra Lions. Både får man skiftet dekk - og samtidig er man med å støtte et sosialt tiltak.

Det er mange som benytter seg av dette flotte tilbudet fra Lions. Både får man skiftet dekk – og samtidig er man med å støtte et sosialt tiltak.