Har du litt for mye?

Et retorisk spørsmål –  javel,

men nettopp våre vel-medlemmer her på Snarøya er målgruppen.

For jeg kan ikke tenke meg et bedre sted å stille et slikt spørsmål, når vi vet at det nå er mange flyktninger som ankommer landet uten mer enn en plastpose med eiendeler. 

Vinteren er nå kommet til Nøsen flyktningemottak . Beboerne trenger sårt varme klær og skiutstyr

Vinteren er nå kommet til Nøsen flyktningemottak . Beboerne trenger sårt varme klær og skiutstyr

En gruppe initiativrike personer har satt i gang en innsamlingsaksjon av ski, skistøvler, staver, slalomski, støvler, akebrett, snowboard + boots, hansker, votter, sokker, luer, solbriller og annet som kan trenges på fjellet om vinteren.

Innsamlingen går til flyktingene på Nøsen akuttmottak og vil være noe som beboerne på akuttmottaket vil sette enormt stor pris på. De er veldig glad i å leke ute i vinterværet, men har lite eller intet varmt yttertøy og utstyr å leke med. Det trengs utstyr til barn og voksne i alle aldre så alt blir tatt imot med åpne armer.

Hvis du har noe gammelt og fungerende utstyr som står i kjelleren eller du har et par hansker eller votter du aldri bruker, så vil det bli satt stor pris på om beboerne på Nøsen kan få bruke det.

Hvis du ikke har noe utstyr selv, men vet om noen som kanskje har, så la dem få vite at det de ikke bruker kan noen andre få glede av. :-)

Stikk innom Puro Yoga i Bygdøy allè 16 på mandag 18 januar, mellom 16:30 – 20:00.

En fin måte å få ryddet ut av skiboden og gjøre en god gjerning i samme slengen.

Husk at det du donerer må være i fungerende stand og ikke skittent.

Tusen takk!

På vegne av: Puro Yoga – Bygdøy Allè 16, 1363 Oslo, Norway