Hall of Fame 2021 – Vellets stipend

Årets stipendvinnere 2021

Fantastisk morsomt å følge med på hvordan ungdommer på Snarøya markerer seg innenfor sport og idrett for tiden! Med Casper Ruud på medietoppen siste år – etter at han fikk stipend fra vellet i 2014 (se egen sak på hjemmesiden), er det nå nyrekruttering så det svinger;

Vi kan her annonsere at vi har fått to nye medlemmer i «Hall of Fame».

De to vi snakker om, er to hardt satsende skiskyttere; brødrene Christoffer (19) og William Eidissen (17), begge bosatt på Snarøya.

Etter årsmøtet som ble avholdt «i skyen» 27. april 2021- med kun et lite knippe styremedlemmer til stede på Fornebupiloten, fikk de begge hver sin sjekk på Kr. 15.000,-

Christoffer Eidessen sikter mot høye mål

Stor var gleden – og de to smilte nesten like bredt som sjekken, da de mottok denne. Vi antar at pengebeløpet kommer vel med.

Christoffer har vært elev på Snarøya skole, gikk deretter ungdomsskolen på NTG-U, og ble så elev ved Norges toppidrettsgymnas på Lillehammer.  – Valgte så Wang Toppidrett – Skiskyting, videregående skole. Fra høsten 2020 har han fortsatt å satse på skiskyting samtidig med at han studerer økonomi på BI i Nydalen.

Broder William har fulgt samme retning – og etter fullført Snarøya skole startet han på WANG ungdomsskole, og nå i høst etterfulgt med Wang Toppidrett.

William Eidessen har skutt seg inn allerede

Begge brødrene har hevdet seg i sine årsklasser på nasjonalt nivå. Christoffer har kvalifisert seg til Norgescup finalen, junior skiskyting hele tre år på rad. Og han har både topp 10 og 15 plassering i NM.

William har mange flotte plasseringer i yngre klasser og for ungdom, han ble Østlandsmester og kan vise til topp 15 plassering på nasjonalt nivå under Hovedlandrennet i langrenn og på Kvalfoss-sprinten i skiskyting.

Aktive i nærmiljøet:

Christoffer og William har også hatt gleden av å være en del av Snarøya sportsklubb, fotballgruppen. De har også prøvde seg i Snarøya Tennisklubb, og med seiling og turn på Storøya.

Begge guttene har også deltatt som fotballdommere og trener for yngre spillere. Christoffer har også vært turntrener i flere år.

Som vi skjønner, er det to verdige vinnere av årets ungdomsstipend – og ikke minst medlermmer av:

Vellet ønsker lykke til med videre karriere – og ser frem til å heie på dere i store mesterskap om en vinter eller to.