Halden brygge – en perle for oss alle

Vi skriver september – og badesesongen synger på sitt aller siste vers for i år.

Så gjør også kiosken på Halden brygge.0. Kiosken - Solsøndag på Halden Brygge (6)

Det så mørkt ut for våre solhungrige medborgere i sommer; sur vind, kaldt i vannet – og stadig regn, gjorde at vi ikke kom ordentlig i gang med badesesongen i ”fellesferien”. Men ved inngangen til august og september, fikk vi endelig den etterlengtede temperaturoppgang – og solfylte helger.

Dette betyr alt for de som drifter kiosken, som helt og holdent er avhengig av sol og varme, for å få kunder.

Glenn, Gro, Tore og Reidun har jobbet iherdig for å få folk til å komme til Halden på dager med sol og varme – og i år har man også tydd til SMS-meldinger, for å minne om hvor heldige vi er, som har denne perlen i vår nærhet. Etter sigende har det hjulpet!

At man også lokker med nystekte vafler og kaffe på terrassen, gjør at mange valgte dette målet, fremfor den nye badeplassen på Storøya.

Vi fikk ved selvsyn oppleve et yrende badeliv en søndag i august – og laget en liten bildereportasje, for riktig å vise hvor flott det er!

At man får trafikale utfordringer på slike store utfartsdager, må man vel kanskje regne med, men vi tror nok langt flere kunne tatt sykkelen i bruk, fremfor å kjøre ned på parkeringen, som fort blir sprengt. Men herlig er det!

Trykk på bildet – og se hele serien…