GRATULERER SISSEL!

Vellet har ikke for vane å følge opp alle runde dager blant våre medlemmer.  Men ingen regel uten unntak;Sissel 70 år (1)

Så da Sissel fylte 70 år forleden, troppet ”journalisten” opp med blomster fra vellet.

Bare så leit at ”fuglen akkurat var fløyet”, for å reise til Sarpsborg for å feire med familien. I salongen hadde det vært servert både kaker og kaffe fra tidlig morgenstund ”for man kan jo ikke ta fri på en 70-årsdag”, som hun ga uttrykk for da vi kom tilbake neste runde.

For vi måtte jo komme tilbake ”dagen derpå” for å få levert vår hilsen til jubilanten!  Og da fant vi salongen åpen, blomsterpyntet og med kakeservering til de fremmøtte; damer fra nærområdet hadde hyggestund, mens de ventet ” på tur”, eller rett og slett hadde droppet innom for å gratulere.– Så her var det høy stemning!

Hyggelige kunder gjør dagens arbeid til en lek!

Hyggelige kunder gjør dagens arbeid til en lek!

Sissel kom til Snarøya som skolepike fra Moss. Hun utdannet seg som frisør – åpnet salong i 1970 – da med lokaler i kjelleren på butikken. Da det ble ”Post i butikk” på slutten av 90-tallet og postkontoret ble frigitt, varte det ikke lenge før Sissels salong fikk sitt eget bygg. Og her har det vært jobbet iherdig i alle år. Er det en som ikke sparer seg, så er det Sissel!

Og om vi snakker om å kjenne Snarøya – og Snarøyas beboere, ja da kan vi ikke tenke oss en eneste person som slår henne på hjemmebane.

Spente er vi alle på hva som skjer videre – med planer om ny butikk og store endringer. Ikke minst hvem som eventuelt kommer til å avløse Sissel, når hun snart virkelig bestemmer seg for å trappe ned. Det har hun egentlig bestemt mange ganger allerede, uten å greie å gjennomføre valget; ”For jeg har så mange søte kunder, at dette valget er neste håpløst”!

Som Budstikka skrev i sin hilsen til jubilanten;

Sissel Gjerset er vel det nærmeste man kommer en Snarøya-institusjon – noe Snarøen vel gjerne vil bekrefte overfor sine lesere!Sissel 70 år (3)