Fornebuerklæringen 10 år

Det er 10 år siden Fornebuerklæringen ble nedskrevet og vedtatt.

Fornebuerklæringen ble forfattet for 10 år siden. Vi ønsker nå å stoppe opp, for å se om vi er på rett vei - og evt. korrigere kursen, før det er for sent.

Fornebuerklæringen ble forfattet for 10 år siden. Vi ønsker nå å stoppe opp, for å se om vi er på rett vei – og evt. korrigere kursen, før det er for sent.

Torsdag 12. mai markerer vi dagen med en folkefest for alle. Arrangementet heter Vårt Fornebu – fra flyplass til møteplass.1. Omslag - program 12. mai 2016

Bli med på folkefest! Start dagen med «Det store Morgenbadet», delta på orienteringsløp med premier, hør på foredrag om flystripa som forsvant, heng med på arkitekturoppvisning på sykkel, bli med på «Den store barnehagefesten», treff kjentfolk på «Den store Nabofesten» og avslutt dagen med utekino på Gamle Fornebu kultursenter!

Program for dagen 12. mai 2016

Program for dagen 12. mai 2016. Godt leselig program får du ved å trykke på lenken under. :-)

Følg med Vårt Fornebu på Facebook og lær mer om tingene som skjer, hold deg oppdatert og bli inspirert. Få med deg venner og familie.

Styreleder i Snarøen vel, Paal Alme – har vært aktivt deltakende i planleggingen – og har sammen med et lite utvalg personer fra kommune og organisasjoner på Fornebu, sittet i styringsgruppen for det hele.

Vi håper på stor oppslutning om de aktiviteter som står på programmet – som du kan lese mer om her:

 https://issuu.com/fornebus/docs/v__rt_fornebu_brosjyre_issuu/1?e=24563747/35147381