Fornebudagen på Fornebu S

Snakk om satsing!

Vårt lokale kjøpesenter «Fornebu S» har lagt seg i selen og er med på «Fornebudagen 2015» med alle midler.

Et omfattende program er laget for dagen – og aktivitetene spenner over et bredt spekter. Vi får besøk av Erik og Kalle, som mange vil kjenne igjen som en fremragende buktaler, magiker og komiker.Erik-og-Kalle Erik Mogeno er landets yngste i sitt fag. I en alder av bare 18 år har han blitt sett på som en av Norges yngste og mest fremadstormende komikere. Erik parodierer i dag over 40 kjente og kjære personligheter, både norske og utenlandske – og kommer til Fornebu S for å underholde ikke bara barna – men også de voksne.

Vinn en fotballdrakt fra Martin ØdegaardVinn en fotballdrakt

Finn frem konkurranse-mennesket i deg, og skyt ballen i mål. Fornebu Fotballklubb arrangerer ”skyt på målet og vinn en premie”- konkurranse, der premiene kommer fra Anton Sport. Konkurransen foregår på Fotballklubben sin stand, der de også måler hastigheten på ballen fra foten din og til mål. Fartsmåler, triksekonkurranse, flotte drakter og 1 mot 1-kamper er bare noe av det morsomme du kan melde deg på. Anton Sport har også i samarbeid med Ødegaard Herre og Til Henne, skaffet seg en signert Real Madrid fotballdrakt fra selveste Martin Ødegaard – hvor kult er ikke det?

Humle tumle på Fornebu SHumleinvasjon?

Ikke fullt så skremmende, men faktum er at Fornebu S har innredet «humlebol» på taket – med bier og humler som skal pollinere blomster og trær i en omkrets av tre km. rundt senteret. Dette er et ledd i senterets satsing på å være miljøorientert. I denne sammenheng har man utlyst en navnekonkurranse, der det beste navn på denne maskoten blir behørig premiert.

VELKOMMEN!