Flytårnet Høstutstilling 2020

Flytårnet Høstutstilling 2020

Høstutstillingen er et av Flytårnet Kultursenters største årlige arrangementer. I år er det tredje gang den arrangeres. Salgsutstillingen vil holdes i tre lokaler på gateplan i Kulturgaten.

Kunstnerne på kultursenteret inviteres til å søke med opptil to verk hver, og alle uttrykksformer og teknikker er velkomne. Verkene velges ut og kurateres av en ekstern, profesjonell jury. I år sitter Sandra Lorentzen (kunsthistoriker og kurator på Blaafarveværket) og Elin Forsberg (kunstner og administrasjonssjef i Blomqvist) i juryen.

Målsetningen for Høstutstillingen er å vise kultursenterets mangfold av kunst på profesjonelt nivå. Samtidig vil vi gi publikum en sosial møteplass med mange ulike tilbud på kultursenteret.

I år vil utstillingen avholdes i perioden 31.oktober – 8.november, med vernissage lørdag 31.oktober kl 12-16. Ordfører Lisbeth Hammer Krog vil åpne utstillingen. Bærum Kommune, som nå nylig har overtatt bygningsmassen ved Gamle Fornebu fra OBOS, er engasjerte i å videreutvikle kultursenteret.

Høstutstillingen er en stor dugnadsinnsats for Flytårnet Kultursenter. Vi er en arrangementskomiteen på tre personer, og under utstillingen tildeles de deltagende kunstnerne vakter for opphenging og betjening av gallerilokalene. Utstillingen vil følge FHIs anbefalinger i forhold til smittevern. Vi vil holde åpningen ute i Kulturgaten og oppfordre til avstand. I de tre utstillingslokalene vil vi organisere innslipp tilpasset lokalenes størrelse og registrere alle besøkende.