Finn frem skøytene!

Vanning – og her kalking, som også kreves på kunstisbaner, til alle døgnets tider, har gitt fine resultater.

Det har vært arbeidet døgnet rundt de siste dagene, for å få isen klar til oppstart på skøytesesongen. Godværet satte flere kjepper i hjulene for oppstart tidligere denne uken, men takket være våre eminente banemannskaper, som har stått på bokstavelig døgnet rundt, er nå isen klar for deg og meg. Og den er helt strøken!

Nøkkelpersoner på banen; Espen Webjørnsen, Sam Juell og Igor Prakht.

På ukedagene kan alle bruke banen mellom kl. 1500 og 1700. Senere på kvelden er det som oftest lagt opp til organisert trening, som legger beslag på banen.

I helgene er den stort sett åpen for publikum fra kl. 1100 – og til sen kveld, bare avbrutt av preparering av isen, mellom 1530 – 1600.

Det er selvsagt lagt opp til kamper og andre aktiviteter innimellom – ønsker du å være fullt oppdatert, gå da inn på denne lenken og sjekk om banen er ledig: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=52593

I år som i fjor blir det bandyskole for de minste årskullene. Dette er sosialt og en flott aktivitet for de unge å delta på. For guttene blir det på onsdager kl 1730 – 1830, mens jentene har fått tid på torsdager, for ikke å kollidere med håndball.

For oss på Snarøya, er bandy en sentral samlingsarena for barn, ungdom og voksne. Sportsklubben oppfordrer derfor alle til å la barna forsøke dette. I fjor var det ca 10 gutter og noen færre jenter som var med på bandyskolen. Målet må være å få med enda flere i år. Hovedtrener for bandyskolen er junior og A-spillere, men vi trenger foreldre både som hjelpetrenere, «trøste og bære gjeng» og lisseknyttere. Så her er det bare å melde seg på – og gjerne med egne skøyter på beina – da blir det skikkelig morsomt! Barna elsker å spille mot oss voksne!