Filmopptak og jordbær på Fürststranden

Stemning på Fürst

Stemning på Fürst

I morgen, 1. pinsedag blir det filmopptak på Fürst.

Vi har sjekket YR og ser at temperaturen i morgen tidlig vil ligge på skarve 5 grader (pluss) – for så å stige til 12 grader litt ut på dagen. Vi regner derfor ikke med at stranden fylles av badegjester – så beslutningen om å tillate bruk av stranden til et lite filmopptak fra tidlig morgen, satt derfor ikke så veldig langt inne.

Opptaket er en liten jordbærfilm for Kiwi med den svenske TV-kokken Tina Nordstrøm. Hun skal etter planen komme roende i en liten robåt, lastet opp med svenske jordbær. Bærene er hovedbudskapet – for det er disse som skal selges i butikkene i påvente av at de norske kommer i butikkhyllene. Hun går i land på stranden og snakker om dette rett i kamera. Deretter skal hun filmes mens hun sitter på et picknik-teppe og spiser bær sammen med noen barn.

Ulevann

Det blir følgelig et lite team i aktivitet – og det er fullt mulig å komme og ta en titt. Kanskje det også blir mulig å smake på de svenske jordbærene etter at de er festet på film! Stranden blir ikke sperret av, men under selve innspillingen er det fint om besøkende tar hensyn til oppfordringer fra filmteamet, slik at de får gode arbeidsforhold.

Opptaket er tenkt gjort mellom 0900 og antagelig frem til ca 14:30.

Vi ønsker lykke til – og gleder oss til å se filmsnutten fra vår supre badeplass!