Filminnspilling på Hundsund

Kraftidioten – filminnspilling på Hundsund i dag.

filminnspilling-hundsund-8-3-3b-6

Lettere trafikkproblemer, da Snarøyveien måtte stenges på grunn av filminnspilling i dag. Kjente skuespillere, med Staffan Skarsgård i spissen, sammen med et knippe mafiosolignende karer – og en helt grei Maserati, som stadig skiftet kjennetegn…

Filmen som har arbeidstittel «Kraftidioten» er Hans Petter Molands andre film. Historien er utviklet av Moland, Gjerdrum og den danske suksessforfatteren Kim Fupz Aakeson, som har skrevet manus.

Filmen handler om familiefaren og brøytebilentreprenøren Nils, årets innbygger på Geilo. Nils er en rettskaffen mann, og hans beslutning om å hevne sin sønn, antenner et gjengoppgjør mellom albansk mafia og den etablerte narkotikatrafikken på Østlandet. Nils havner midt i det hele, kun bevæpnet med sine store snøfresere.

– Kraftidioten har et manus som på særegent vis vikler ut en ganske intrikat voldsspiral, og blander dette med en lakonisk og avvæpnende humor. I bunnen ligger spørsmålet om hvor langt man kan gå for å rette opp en feil, før det oppstår en ny.

Forutsetningene er til stede for at dette kan bli en ny film fra regissør Hans Petter Moland og manusforfatter Kim Fupz Aakeson som sikter høyt, og samtidig har potensial til å vekke publikum, sier konsulent Einar Egeland.

Og med stedlige statister, tegner dette til å bli en film som mange ungdommer fra Snarøya vil se frem til å få på stort lerret.

Trykk på bildet – og få det opp i stort format: