Feriefølelse med båttur til sentrum!

Firkløveret vi møtte på vei til møter i byen i går ettermiddag, kunne ikke få fullrost tilbudet om ferge til sentrum, høyt nok;

 ”Tenk å være så privilegerte, at vi kan ta båt til sentrum, midt i verste rushtrafikken!”

DSCN4715 (1)De to parene fra Snarøya, som skulle på foredrag i Oslo, gjorde som redaktøren; gikk på bussen på Snarøya, hoppet av etter tre holdeplasser – og spaserte rolig om bord i ankommende ferge. Denne tar kun 12 minutter til Aker Brygge – og turen er en ren nytelse, med utsikt, god atmosfære og ingen trafikale utfordringer på sin tur over vannet.

”Gakk hen og gjør likedan”, enten du skal til byen tidlig eller sent – for om vi ikke sørger for at bruken av fergen tiltar, kan vi risikere at Ruter velger å legge den ned. Og det ville være ille!

Fergen trafikkerer et par-tre timer både morgen og ettermiddag, slik at den dekker ankomst og avreisetidene til og fra jobb på Fornebu. Men det er klart at langt flere av Snarøyas beboere, ville ha glede av å bruke fergen, om man arbeider i sentrum. Man kan til og med ta med både sparkesykkel og vanlig sykkel om bord, noe som gjør at fleksibiliteten er stor.

For nærmere opplysninger om rutetider, kan du laste ned Ruters App, eller gå direkte inn i rutetabellen her:

https://ruter.no/reiseplanlegger/rutetabeller-og-linjekart/baat/?sq=b%c3%a5t

Rutetider fergen