Etterlysning 1

Etterlysning

Kondemnerte båter dumpet i Snarøykilen

Kjenner du til eier av denne båten?

Frekkheten har tydeligvis ingen grenser! Har man hatt glede av sin båte et langt liv – så overlater man til «andre» å ordne opp, når den ikke lenger er farbar.

Og hva er vel da enklere enn å legge den i en annens bøye – en bøye som er tom, fordi eiers båt er lagt i vinteropplag? Forstå det den som kan!

To båter er nå lagt i «vinteropplag» i Snarøykilen – de er de eneste som ligger der, for her er det ikke trygt å ha båt i vinterhalvåret! Med frost og snø – og et vannspeil som vanligvis fryser, blir båtene sakte men sikkert brutt i stykker – og vil sannsynligvis synke, med alle de komplikasjoner det medfører.

Snarøykilen båthavn, som er basert på frivillig innsats, fortviler over det merarbeid som slike saker forårsaker. De ber nå om din hjelp til å finne eier til båtene.

Med såpass mange båtglade folk på Snarøya, må det være noen som har observert disse to båtene i «sommerlig utfoldelse» i Oslofjorden.

Har du tips, er leder av Snarøykilen båthavn mottakelig for tips på mail; Per Aaserud; post@northernmarine.as

Og styret i vellet kan love bokgave; «Snarøya mot et nytt århundre» i premie for tips som fører til oppklaring i saken.

Og vi er klar over at registreringsnummer kan spores i båtregisteret :-) – men kan melde at om en båt ble registrert i 1970 – og har skiftet eier flere ganger, så er dette registeret til liten hjelp i vårt arbeid med å spore nåværende eier.