Det nytter!

Nok en gang ser vi at våre naboer og venner har et stort hjerte;

Initiativrike Bente Heuch; støttespiller for Bradet barnehjem i Romania, har i løpet av de siste ukene gjennomført en aksjon, med innsamling av kosedyr til barna i Romania. Hun sier selv på sin Facebookside;

”Barna i Bradet får ingen julegaver, og det lille de har av leker er stort sett til felles avbenyttelse. Som for alle andre barn betyr et eget kosedyr for barn med autistiske diagnoser mye mer enn vi kan forestille oss. Stikkord er bla. nærhet, varme, lukt og kjærlighet. Mange av oss har gamle kosedyr liggende i skuffer og skap i påvente av at de kanskje skal komme til nytte en dag. Jeg ber alle om å vurdere å gi et eller flere kosedyr til barna i Bradet.”Kosedyr

 Når vi i dag sjekker status for kampanjen, blir vi gledelig overrasket; Bente forteller at hun nå har samlet inn langt over 100 kosedyr som skal pakkes inn og sendes til barnehjemmet i Romania. Bente gir uttrykk for at det er fantastisk, at så mange har bidratt med bamser, hunder, katter, krokodiller, slanger, fisker og mange, mange flere arter i kosedyrverden.

Gjett om det blir over 100 glade barn på julaften!

bilde (4)

Giverglede over all forventning! I år skal det bli skikkelig jul for barna på Bradet barnehjem.

Hver og en av barna får sitt kosedyr avpasset alder og kjønn. Pakkingen er allerede i gang, vi gleder oss på vegne av alle mottakerne – men også på vegne av alle dere glade givere!

Det er selskapet DHL, som nok en gang sjenerøst stiller gratis transport til disposisjon – en julegave som virkelig duger!