«Den politiske situasjonen» - med Harald Stanghelle 1

«Den politiske situasjonen» – med Harald Stanghelle

FSU – Fornebu SeniorUniversitet

med sitt aller, aller første møte

  • Nesten som å gå på forelesing med den mest ettertraktede professor på universitetet

Det sydet av vitebegjær – og det ble raskt klart at Harald Stanghelle – nylig avgått redaktør i Aftenposten – har stor tiltrekning på sitt publikum. For maken til fremmøte;

  • «Som sild i tønne» – et uttrykk som denne målgruppen bør være kjent med – og som klart beskriver det aller første møte i SeniorUniversitets møterekke.

Harald Stanghelle gikk i sitt foredrag gjennom de siste årene i norsk politikk, med et skråblikk på de fleste av våre partier. Latteren satt løst, selv om det også var svært alvorlige hendelser han belyste – og applausen ved veis ende vitnet om at denne forsamlingen var vel tilfreds med hva de hadde fått servert.

Dette er et av tiltakene som Fornebupiloten står bak, med Fornebu S som vertskap (hjertelig takk) – Og med biblioteket i underetasjen som «åsted».  Et utmerket lokale til intime samlinger – men denne gangen sprengte vi alle rammer og fikk langt flere besøkende enn noen hadde drømt om. Rundt 200 personer kunne vi telle totalt.

  • Men flott er det, for så må vi planlegge for større lokale, sier Tove Kvil, som er primus motor for FSU.

Styret, bestående av Tove Kvil, Berit Grøholt, Håvard Narum og Kirsti Skullerud var hjertelig til stede, sammen med Holger Gulbrandsen som biblioteksvert. På bildet ser vi foredragsholderen i første rekke til høyre.

Markedssjefen på Fornebu S; Pål Gravdal, ble en av mange som lempet stoler for harde livet, for å gi sitteplass til flest mulig. Imponert over innsatsen!

Takk til alle fra styret i Fornebupiloten. Vi gleder oss til fortsettelsen!

Hvor og når vil annonseres tydelig. Men se bare hva vi har i vente:

Program for våren 2019

Ønsker du å holde deg oppdatert, kan du bruke denne lenken: www.fornebu.u3a.no