Bysyklene har kommet til Fornebu

Etter mye om og men, har vi nå fått de etterlengtede by-syklene på plass på Fornebu. bysykkelbarumDette vil avhjelpe på de områder der man ennå ikke har noe kollektivtilbud – og vil også være til stor hjelp for de som ønsker å bruke Fornebubåten.

På fergeleiet, er det satt opp by-sykkelstativ – og det er også mulig å parkere din private sykkel her.Bysykkelstativene på plass på fergeleiet

Vellene på Fornebu og Snarøya håper at disse tiltakene, som er utviklet i samarbeid med Bærum kommune og bedriftene i området, vil føre til bedre fleksibilitet, mindre trafikk på veiene – og ikke minst at tilkomsten til Fornebubåten blir enklere.

Det er også stilt til rådighet gratis parkeringsplasser på fergeleiet – så om vi får til litt «kompiskjøring», bør disse plassene gi et greit tilskudd til passasjertallene på fergen.Reservert parkering Fornebubåten 2

Så gjenstår bare igjen å oppfordre alle til flittig bruk av Fornebubåten, slik at vi unngår at vedtaket om nedleggelse i nove\mber, blir gjennomført. En nedleggelse vil bety et stort tilbakeskritt i vårt arbeid med å gjøre regionen mer miljøvennlig – og å legge til rette for alternative transportmuligheter i nærområdene.