Brettseilerne er i hus - og hvilket hus det er blitt! 4

Brettseilerne er i hus – og hvilket hus det er blitt!

Brettseilerklubbens nye og gamle styre, byggeledere og kommunens representanter, pent omkranset av de som aktivt skal bruke stedet – våre barn! Gratulerer til dere alle!
Foto Paal Alme

Stor dag på Rolfstangen lørdag, da Lysakerfjorden brettseilerklubb innviet sitt nye klubbhus.

Varaordfører Ole Kristian Udnæs i Bærum kommune, hadde æren av å «avduke bygget», sammen med Cato Halsaa fra styret i klubben.

Den røde filten står for fall – og klubbens logo ønskes velkommen.

Det ble holdt taler og sagt mye pent om prosessen, før bygget ble en realitet. For dette har vært en lang – og til tider konfliktfylt prosess, der mange parter skulle høres, før man endte på en løsning, som er blitt svært vellykket.

Vi er svært glade for at vi nå har fått et bygg på øya, som glir pent inn i terrenget – og som passer godt i den  fine bukta på nordspissen av Snarøya.

Dagen ble ytterligere markert med en egen «Brettfestival» – der barn og unge var invitert til seiling og utprøving av både brett og SUP-brett. I mangel av vind på morgenen, ble det mest aktivitet på SUP-brettene – men så snart sønnavinden kom inn fjorden, varte det ikke lenge før de fargerike seilene «mysset» på fjorden. Et herlig syn!

Flott «fargeklatt» på vannet

«Gutta boys» rett før start på SUP-konkurransen, som innbefattet både padling og svømming.

Johanne og Vårin er klare for det våte element – godt kledd og med vestene på.

Instruksjon i rigging av seil. Det er alltid mye å lære av de mer seniore i klubben.

Imponerende hva man har fått plass til på nedsiden av boligene bak. Og med luft på alle kanter!

Vellet ønsker klubben lykke til videre – og synes det er flott at vi har fått nok et supert tilbud til de som er glade i sjølivet.