Blomstrende hverdag

En blomstrende hverdag – er det ikke det vi alle ønsker oss?

Det er ikke alle på Snarøya som har «grønne fingre» som Sylvia Eidsvik i Skipperstien.  Hagen hennes ble i fjor presentert på NRK i serien «Min Hage» – og ble svært godt mottatt, noe vi omtalte på hjemmesiden her: https://www.snaroenvel.no/nyheter/drommehagen-pa-snaroya/

Nå er det din tur!

Hver uke fra midten av august har du mulighet å oppleve ekte blomsterglede – rett fra åkeren på Fornebu.

For dette er noe helt annet enn prydhagen vi finner på Snarøya. Det er et tilbud fra to driftige damer på Fornebu, som begge lever av – og for blomster – og som nå har dyrket frem flere nydelige blomsterparseller med en drøm av arter å velge blant.  

Det hele finner sted ved PUNKT på Fornebu, rett ovenfor Flytårnet.  Og Caroline Paulsberg og Anna Karlsson inviterer nettopp deg til å delta på kurs inn i blomstenes verden.

Sammen plukker dere blomster blant det rikholdige utvalg – og under damenes kyndige veiledning, setter dere sammen de skjønneste buketter.

Du får selvsagt kyndig veiledning i hvordan du kan sette blomster sammen til et frodig blomsterarrangement – og det kreves ingen forkunnskaper.  Det er nettopp det du vil lære på kurset, samtidig som du selvsagt får med deg buketten hjem etter kurset.

Buketten du ser er denne ukas helgebukett – alt plukket i åkeren, der du inviteres til kurs.

KURS MED SELVPLUKK AV UREISTE BLOMSTER

Les mer og meld deg på her: www.u-reist.no/blomster

Meld deg på kurs

Du kan også følge prosjektet på Instagram: @flowertrucknorway