Årets matgledebutikk 1

Årets matgledebutikk

Og de nominerte er…

Flere fullsortimensbutikker og like mange lavpris-/nærbutikker skal gjøre opp om seieren i Årets matgledebutikk 2019. Dette er trolig den mest prestisjefylte prisen en dagligvarebutikk kan bli tildelt i Norge.

Snarøyas nye nærbutikk; SPAR Snarøya, er nominert. Og vi som er brukere av butikken, sier GRATULERER!

Svært mange butikker har vært med i finalen om å bli årets matgledebutikk. Butikkene er evaluert over flere måneder basert på kvalitet, vareutvalg, veiledning, eksponering, kreativitet og aktiviteter. En tydelig stolt ferskvaresjef poserer for fotografen.

Dagligvarebutikker over hele Norge har i flere måneder konkurrert om å levere den beste matgledeopplevelsen til kundene sine. Nå er de dyktigste så langt plukket ut, og det hele skal avgjøres ved hjelp av «mysterty shopper-besøk» og en jurytur.

Det blir spennende å se om vår lokale matkilde når til topps – men ferskvaresjefen Cato Hambro gir klart uttrykk for at de er stolte av nominasjonen-

Årets matgledebutikk arrangeres av Tine i samarbeid med Dagligvarehandelen, og er trolig den mest prestisjefylte prisen en dagligvarebutikk kan bli til dels i Norge.

 

Nominering
Ti butikker har vært med i finalen om å bli årets matgledebutikk. Butikkene er evaluert over flere måneder basert på kvalitet, vareutvalg, veiledning, eksponering, kreativitet og aktiviteter.