Årets loppemarked – sett av helgen 17. og 18. oktober!

Loppemarked 2015

Vi er oppfordret til å informere nærmere om loppemarkedet medio oktober. Dette gjør vi så gjerne – og presenterer her anmodningen fra Loppemarkedskomitéen v/Pelle, i sin helhet:

Kjære leser!

Vi tar igjen mål av oss til å lage høstens store happening for både kunder og frivillige; små og store – Snarøya Skoles musikkorps loppemarked!

Budskapet er enkelt:

  • 17. – 18. oktober er vi igjen klare for høstens happening; Snarøya Skoles Musikkorps historiske loppemarked
  • Rydd og lever inn lopper!
  • Sett av tid i kalenderen og kom sammen med familien; store og små; for å gjøre et kupp!Korpset er stadig mer populært og vokser.

I år spilte korpset i to skole-tog på Snarøya 17. mai; et for Snarøya skole og et for Storøya skole. 

Loppemarkedet er korpsets viktigste inntektskilde; og korpset bruker alle midler de får inn til å dyrke frem gode musikkopplevelser hos våre små; til stor glede for oss alle på Snarøya, Fornebu, Langodden og Fornebulandet.

De viktigste tipsene:Vi tar imot “lopper” – alt fra knapper til senger!

Du kan levere tirsdag 13. – fredag 16.oktober fra kl. 18 – 21 på Snarøya skole i Snarøyveien 90

Henting av lopper skjer tirsdag 13. – torsdag 15.oktober fra kl. 18 – 21. 

  • Lopper vi ikke kan ta imot: Vi er takknemlig for alle som gir oss lopper, men kan dessverre ikke ta imot: hvitevarer, madrasser, gamle dataskjermer og TV’er (flatskjermer er OK) eller defekte lopper.
  • Trenger dere hjelp til henting av “lopper”? For avtale om henting, ring: Elizabeth Heuch Olbjørn, telefon 958 00 712- Mailto:loppis.snaroya@gmail.com 
  • Hvor og når kan loppene leveres? 
  • Hvor og når kan loppene leveres?Du kan levere tirsdag 13. – fredag 16.oktober fra kl. 18 – 21 på Snarøya skole i Snarøyveien 90Trenger dere hjelp til henting av “lopper”? For avtale om henting, ring: Elizabeth Heuch Olbjørn, telefon 958 00 712 – eller 957 01 399.
  • Mailto:loppis.snaroya@gmail.com Henting av lopper skjer tirsdag 13. – torsdag 15.oktober fra kl. 18 – 21. Lopper vi ikke kan ta imot: Vi er takknemlig for alle som gir oss lopper, men kan dessverre ikke ta imot: hvitevarer, madrasser, gamle dataskjermer og TV’er (flatskjermer er OK) eller defekte lopper.

Og nå satser vi på full oppslutning om årets store loppis, som markedsfører seg slik:

Trykk her:  Loppemarked orig_høst