Aktivt seniorsenter på Snarøya

Aktivt seniorsenter på Snarøya

Intet å si på aktivitetsnivået – ut over at dette er bra!

Redaktør for Snarøen vels hjemmeside tok en rask tur innom Snarøya seniorsenter i løpet av juni måned; –

Styremøte var på gang – og senere på dagen ventet man stort innrykk av lunsjgjester. Senere i uken skulle flere på tur til Finnerud i Nordmarka – og nyte en bedre lunsj.

Et aktivt senter, med andre ord – og her kan man se hva som lå i programmet for juni måned:

Program:

Mandag 3.juni kl. 12:30 Vinsmaking med Helene Dyring fra Engelstad

Torsdag 13. kl. 12:00 Sommerfest. Utlodding av fine sommerkurver. Påmelding fra 20. mai

Torsdag 27. kl. 12:00 Hagefest hos Glen og Reidun i Snarøyveien 148. Påmelding fra 6. juni

Bærum kommune har mange seniorsentre – men på Snarøya er det Sanitetsforeningen som eier og driver dette. At man gjerne ønsker flere seniorer velkommen, ligger i kortene.  Det er bare å ta kontakt – eller møte opp på et av senterets arrangementer og forhøre seg om hva som skal til.

Seniorsentrene tilbyr aktiviteter og tjenester for pensjonister og trygdede over 60 år. Sentrene ønsker å inspirere til aktivitet og engasjement. «Vi vil medvirke til å skape gode sosiale nettverk, slike at den enkelte pensjonist kan bo hjemme lengst mulig». Senteret serverer mat fra eget kjøkken, og du vil finne et variert tilbud av kurs og grupper.

Vi regner med at alt gikk som planlagt for innspurten i vårsemesteret – og lover å bekjentgjøre høstens program, så snart vi får det i hende.

SENTERETs kontortid: Mandag, onsdag og torsdag kl. 9 – 15 

KAFÉ har åpningstider: Mandag og torsdag Kl. 11:30 – Lunsjbord serveres siste torsdag i måneden Kl. 11:30. – Lunsj mandag – torsdag. – Middag onsdag Kl. 15:00

Vi legger også ved lenke til flere av sentrene – og ser her at det er et enormt tilbud som ligger ute til våre godt voksne medbygdinger.