500 - en milepæl 1

500 – en milepæl

Når siste artikkel (Hall of Fame) ble skrevet i helgen – poppet tallet 500 opp på redigeringsbordet.

Det betyr i klartekst at vi nå har publisert over 500 artikler om aktuelle hendelser, jubileer, problemer eller annet, som «rør seg» i vårt nærmiljø. Vi har i hele 10 år informert om – og speilet livet på Snarøya, slik mange opplever det i hverdagen – og håper du som leser setter pris på det!

Skulle det være noe du har gått glipp av – og ønsker å lese, er det bare å legge inn stikkord i søkefeltet – og vipps – så kommer artikkelen og bilder opp.

Hjemmesiden videreutvikles.

Vellet har i 10 år anvendt Word Press – et redigeringssystem som i dag regnes som verdens mest omfangsrike og det «beste» for å redigere hjemmesider. Som kjent la vi om design og oppsett på hjemmesiden for en tid siden. Vi har nå skrevet kontrakt med selskapet Mojowire Design v/Andre Sjøberg, for å sikre at vi fremover får den beste støtten fra vår utvikler.

Styret skal nå i gang med bredere anvendelse av hjemmesiden, både for medlemsregistrering og andre tjenester, der nettbaserte løsninger, kan være både mer effektive, samt bedre enn de manuelle. Vi håper vi snart skal kunne presentere alle vellets eiendommer – og samtidig legge inn det som er av avtaler og annet i lenke fra det enkelte Gårds- og Bruksnummer.

Er du ikke medlem?

Vi håper nettopp du som leser dette innlegget er medlem i vellet – det koster minimalt, men betyr enormt mye for Snarøya og vår egen utvikling. Med store utfordringer i forbindelse med utbygging på Fornebu – interne utfordringer i forbindelse med fortetting og annen utbygging, er det viktig å ha et styre som ivaretar medlemmenes interesser optimalt.

Er du ikke medlem, kan du enkelt melde deg inn:

Send en mail til post@snaroenvel.no med navn og adresse, eller

  • Betal i nettbanken til konto 1503.14.90844, eller
  • Vipps til:  Medlem Snarøen vel   #129570.     NB! Skriv navn og adresse.

Kontingent: Kr 250,-

Vi vil gjerne få ønske deg velkommen som medlem!