Er du glad i bøker?

Så er nok et tilbud lansert på Snarøya/Fornebu;

Litteraturgruppe

Daglig leder i Fornebupiloten – og styreleder i vellet på Snarøya, har vært behjelpelige med å få en litteraturgruppe opp og stå.

Kaja Bredland – primus motor, sendte følgende hyggelige melding til redaksjonen;

Hei begge to! Takket være en umiddelbar og positiv holdning fra dere til spørsmål om mulig litteraturgruppe på Fornebupiloten, er nå program, deltakere, tider og sted på plass. Tolv deltakere gleder seg. Vi har to på venteliste, bedre med venteliste enn å strekke strikken for langt. Til høsten starter vi fordypningen i enkeltbøker og i løpet av våren vokser kanskje ventelisten. Ønsker dere alle en god førjulstid.

Ønsker du mer informasjon om Litteraturgruppen og vårens aktiviteter, kan du ta kontakt med Fornebupiloten, som er «ansvarlig» arrangør og sterk støttespiller til Kaja Bredlands utspill. Vi ønsker samtidig alle et

Godt BokÅr 2019!

 

Medlemsregistrering


Klikk her, eller på bildet, for å registrere deg i vellets medlemsbase. Bruk medlemsnummer fra tilsendt giro når du logger deg inn. Gjelder kun eksisterende medlemmer. Ønsker du å bli medlem finner du informasjon her.

Snarøykilen Båthavn