Årets julegave – med sosial profil

Luft og kjærlighetHistorier fra Fornebu flyplass

En bok med hjertebankende historier som inspirerer til å ta av sikkerhetsbeltet på livets reise i møter med mennesker. Historiene har en varig verdi i dobbelt forstand da fortjenesten av boka går til å skape en leveveg for afrikanske kvinner samt hjelp til bedre skole og helse til afrikanske barn.
Se vedlagte brev Boksalg 2010 – Luft og kjerlighet og ta kontakt med Vigdis Jordal 91721400 – www.hjertebank.com
Det er omgående levering.

Årets gave med sosial profil. Før kr. 349,- Nå kun kr. 169,-

Medlemsregistrering


Klikk her, eller på bildet, for å registrere deg i vellets medlemsbase. Bruk medlemsnummer fra tilsendt giro når du logger deg inn. Gjelder kun eksisterende medlemmer. Ønsker du å bli medlem finner du informasjon her.

Snarøykilen Båthavn