Håpløse isforhold ved sesongstart

Solen setter kjepper i hjulene for skøyteentusiastene

Herlig turvær og nesten vårlig i luften, men for skøyteentusiastene, som hadde håpet på sesongstart på isen i helgen, ble det en liten nedtur. Solen stekte, isen smeltet – og den grundige oppmerkingen med røde plaststriper, som var gjort forleden – og som skulle ligge trygt mellom flere lag is, formelig fløt utover banen. Et sørgelig syn!

Her blir det ekstraarbeid – og utsettelse med åpningen. Men kjenner vi værgudene rett – og ikke minst den eminente banesjefen Igor Prakht, så vil begge parter gjøre sitt, til at banen snart vil være klar igjen.

For nærmere informasjon, se: http://idrett.speaker.no/organisation.asp?id=52593

Ikke lett å være linjedommer her!

Det ble hjemmetap for isentusiastene i helgen

Medlemsregistrering


Klikk her, eller på bildet, for å registrere deg i vellets medlemsbase. Bruk medlemsnummer fra tilsendt giro når du logger deg inn. Gjelder kun eksisterende medlemmer. Ønsker du å bli medlem finner du informasjon her.

Snarøykilen Båthavn