17. mai – større og større for hvert år!

Vi gleder oss til 17. mai – og mange har sikkert behov for praktiske opplysninger om arrangementene her på «øya». Vi har derfor snakket med de to lederne i 17. mai-komitéene på Snarøya- og Storøya skoler – og fått frem litt fakta, til felles glede:

Omkvedet er klart:

«Barna i fokus» er konseptet for 17. mai både på Snarøya Skole

og på Storøya Skole i år.17. mai 2014 Barna i fokus

Fokus har vært å skape gode arrangementer på hver av skolene, til glede for barn, foreldre og annen familie som tar del i feiringene.

  • Vi gleder oss nå veldig til dagen, sier Bjørn Richard Johansen som er leder for 17. mai komitéen på Snarøya Skole.

  • Det har vært en fryd å samarbeide så godt i planleggingen av i 17. mai her på Snarøya, sier Jann Hillestad som er leder for 17. mai komitéen på Storøya skole. Nå gleder vi oss til å si HIPP – HIPP – HURRAA!

Her finner du info om de to skolenes arrangementer: Norway-180-animated-flag-gifsKlikk på lenken under for å få opp program for skolen:

Program 17. mai 2015 på Snarøya skole

Program 17. mai på Storøya skole

Snarøya skole17. mai 2014 323b
17.-
mai komitéen har lagt opp til salg/servering av pølser, brus, kake, kaffe, is, hamburgere med mer – og med salg store, flotte heliumfylte ballonger. Videre blir det lotteri med mange flotte premier. For å få til en effektiv servering, selges bonger i forkant av dagen. Hver bong koster kr 100,- og gir 12 klipp a Kr. 10,-  (Dermed får man 2 x 10 kr ekstra på kjøpet). Bonger blir solgt på Meny-butikkene på Snarøya og Fornebu S i slutten av uken, nær opp til 17. mai. Bongsalget vil foregå bak kassene på Meny og kan betales med kort – eller kontant. Vi oppfordrer alle å kjøpe bonger; disse gir mer mat for pengene, raskere servering og mer tid til prat og kos ved bordende. Husk at et eventuelt overskudd fra arrangementet i sin helhet går til barnas videre aktiviteter på skolen – og neste års FAU-aktiviteter.

Storøya skole

Storøya Skoles 17. mai-tog starter fra torget på Fornebu S kl. 11.00.

Toget vil gå fra Fornebu S, nordover Forneburingen, ned mellom Hagebyen og Piloten, følge Snarøyveien tilbake mot Fornebu S, gjøre en liten stopp utenfor Fornebu S hvor Storøya og Fornebu barnehage kan henge seg på toget i bakre rekke.  Toget fortsetter så forbi vannspeilet ved rundkjøringen og ned mot Koksabukta, for til slutt å følge turveien tilbake til Storøya Skole. Alle andre som vil gå i toget er hjertelig velkomne til å henge seg på, bak barnehagene.

Snarøya Skolekorps spiller på Storøya også!

For første gang vil Storøya få sitt eget 17. mai tog med fullt skolekorps. Dette er blitt mulig  takket være et fantastisk samarbeide med Snarøya Skole. Skolekorpset spiller først i Snarøya Skoles 17. mai tog som avsluttes ved Snarøya Skole. Derfra blir korpset fraktet med buss til Fornebu S. Så snart tog er avsluttet på Storøya Skole, vil korpset fraktes med buss tilbake til Snarøya Skole.

– Hipp, hipp hurra for Snarøya Skolekorps som har vært så velvillige til å ta initiativ til en så flott løsning for oss alle, sier Jann Hillestad som er leder for 17. mai komitéen på Storøya Skole.17. mai 2014 037

Servering på Storøya Skole

17 mai komiteen har lagt opp til salg/servering av pølser, brus, kake, kaffe. is, sukkerspinn  og flotte heliumfylte store ballonger.

For å få til en effektiv servering har vi lagt til rette for salg av bonger . Hver bong koster kr 100,- og får 12 klipp verdi a Kr. 10,- (man får 2 x 10 kr ekstra på kjøpet). Salg av bonger vil foregå inne i skolens foajé og kan betales med kort eller kontant. Arrangørene oppfordrer derfor alle om å kjøpe bonger; de gir mer mat for pengene, raskere servering og mer tid til prat og kos ved bordende. Husk at et eventuelt overskudd fra arrangementet i sin helhet går til barnas videre aktiviteter på skolen.

HIPP – HIPP – HURRAAA!!!!, sier de to komité-lederne, som også gleder seg stort til 17. mai!